Kisah Primelay

Ditubuhkan pada 2010, Primelay Smart Flooring sejak itu telah menjadi nama terkemuka dalam lantai getah mesra alam berkualiti tinggi. Berpangkalan di Malaysia, kami adalah pembekal lantai terkemuka untuk premis kediaman, komersial dan rekreasi! Kami mengimport, mengeksport dan memasang lantai gim, lantai taman permainan, lantai sukan, jubin permaidani pejabat, permaidani rumput, alas dan banyak lagi.

 

Nama Jenama Kami Diilhamkan oleh Pendekatan Pintar Kami untuk Lantai!
Kami menggabungkan kualiti, reka bentuk, fungsi dan nilai, memberikan lantai yang cantik dan perkhidmatan profesional untuk memastikan kepuasan pelanggan.

 

Lebih-lebih lagi, Kami Prihatin Terhadap Pelanggan Kami dan Alam Sekitar!
Lantai getah kami diperbuat daripada getah tayar sisa yang biasanya akan berakhir di tapak pelupusan.

 

Kami Juga telah Memanjangkan Perkhidmatan Bekalan Kami untuk Memasukkan Pemasangan!
Kami mempunyai pasukan pemasang berkemahiran tinggi untuk memastikan pengalaman yang lancar dan tanpa kerumitan untuk pelanggan kami. Kami adalah satu-satunya syarikat yang menawarkan lantai tersuai tanpa masa menunggu yang panjang… dan kami juga menawarkan perundingan percuma!

 

Lantai ialah Keghairahan Kami – Tetapi Kami Tahu Kertas Dinding Juga!
Kami mendengar pelanggan kami dan berusaha untuk menyesuaikan diri dengan keperluan mereka yang sentiasa berubah. Bagaimanakah kita mencapai ini? Kami kini juga merupakan pembekal kertas dinding, dengan bangganya menawarkan lebih 500 koleksi yang direka dengan mengutamakan kemampanan, gaya dan kualiti. Ia tidak banyak tetapi kualiti terbaik, reka bentuk & ketersediaan mudah.

 

Kami adalah Jenama Profesional yang Ghairah!
Lantai Pintar Primelay adalah dipacu nilai. Lantai dan kertas dinding kami adalah kedua-dua produk semangat tulen dan kepakaran yang tiada tandingan.

 

Kami Nama Global… tetapi Jenama Tempatan!
Mencari pembekal lantai gimnasium terbesar di Malaysia? Itu Primelay! Kami mengeksport produk kami ke seluruh dunia tetapi kami tidak melupakan asal usul kami. Melayani pasaran global adalah mencabar, tetapi dengan kepakaran dan produk unggul kami, kami tidak pernah gagal memenuhi permintaan pelanggan kami... kerana tidakkah anda layak mendapat jenama yang menimbulkan keyakinan?

 

Memandangkan syarikat kami telah berkembang, kami telah bekerja keras untuk membawa lantai dan perkhidmatan bertaraf dunia kami ke pasaran domestik. Bagaimana? Pelanggan tempatan kami kini mempunyai akses kepada lantai getah dan vinil berkualiti tinggi yang sama yang kami eksport ke seluruh dunia – projek yang kami terus melabur!

 

Misi Kami adalah Membina Kepercayaan, Kedua-dua Dalam dan Luar Negara!
Kepuasan dan kesetiaan pelanggan adalah matlamat utama kami; kualiti adalah bagaimana kita mencapainya. Produk kami mesra alam, selamat dan dibuat dengan perhatian pakar terhadap perincian. Kami berinovasi dan berkembang, mencipta produk baharu dan sentiasa berusaha untuk menambah baik supaya kami boleh membina hubungan yang berkekalan dengan anda – pelanggan kami yang dihargai!

*Primelay Smart Flooring ialah jenama lantai berdaftar, dikendalikan oleh PSF Industries Sdn Bhd (dahulunya Taureans Concept Sdn Bhd).

 

Apa yang kami tawarkan


Terima kasih kepada kepakaran kami dan kepercayaan pelanggan kami, Primelay sentiasa berkembang! Kami lebih daripada sekadar pembekal lantai dan kertas dinding; kami pakar dalam bidang kami.

Lantai Vinyl

(Livinn & Urban Cliq, Sweet Home)

Lantai vinil

Kami berbangga untuk menyimpan stok Malaysia paling popular papan vinil dan jenama jubin klik! Diimport dari China dan Korea dan direka untuk kegunaan rumah dan komersil, produk ini membawa corak semula jadi asli dan kualiti yang luar biasa ke mana-mana ruang. Daripada kayu yang kaya kepada tekstur marmar yang mewah, reka bentuknya adalah moden tetapi kekal abadi!

Livinn cliq bandar rumah manis

 

Jubin Permaidani

(Nest, Rainbox, Baseline dan Geoline)

Permaidani

Reka bentuk yang ringkas, moden dan ketahanan unggul cirikan lantai ini! Jubin permaidani sangat sesuai untuk pejabat dan hotel – dan ia juga berpatutan. Kami menyimpan banyak pilihan warna dan corak, digabungkan berkualiti tinggi dengan harga yang rendah, sudah tentu!

jubin permaidani

Lantai Sukan

lantai SUKAN

Lantai tahan lama ini adalah direka khas untuk sekolah dan kemudahan sukan! Kami membekalkan bahan trek lari getah, tikar buih untuk seni mempertahankan diri, permaidani rumput dan lantai tarian. Kami juga menawarkan gelanggang sukan akrilik, PU dan PP – dan ia sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran!

sukan perdana

Butiran Berwarna EPDM Primoflex

EPDM

Kami telah berjaya dipertingkatkan kualitinya lantai taman permainan di Malaysia sambil mengekalkan harga yang berpatutan! Bagaimana? Dengan membekalkan lantai lancar EPDM untuk taman permainan, trek larian dan padang tiruan, kami telah membawa standard eksport ke pasaran domestik!

Primoflex

PrimeFit

Lantai Gim

Dihasilkan daripada getah kitar semula SBR dan/atau butiran getah EPDM, ini adalah tugas berat, berimpak tinggi lantai gim yang tahan lama! Kami membekalkan PrimeFit dalam jubin berketumpatan tinggi atau bentuk gulungan dalam pelbagai warna dan peratusan kilauan.

PrimeFit

PrimePlay

lantai TAMAN PERMAINAN

Keselamatan adalah yang paling penting apabila ia berkaitan dengan lantai taman permainan dalaman dan luaran - dan ia adalah keutamaan utama kami! Kami menghasilkan tikar dan jubin taman permainan getah anti-gelincir bertaraf dunia yang mematuhi garis panduan antarabangsa… dan menyeronokkan untuk dimainkan!

PrimePlay

AcousTEC

acoustec

Ini adalah jauh lebih baik  lapisan bawah kalis bunyi getah! AcousTEC diuji untuk kekuatan, ketebalan dan prestasi akustik untuk memastikan kualiti dan kebolehgunaan sejagat di bawah jubin seramik, lantai kayu, lantai vinil mewah dan penyelesaian akustik senarai yg panjang lebar.

AcousTEC

Durafort

durafort

Ini adalah standard tertinggi daripada alas untuk permaidani dan lantai berlamina! Ia diperbuat daripada bahan mentah berkualiti tinggi dan diuji untuk sifat kalis api, kekuatan, ketebalan dan prestasi akustik. Ini memastikan kualiti dan kebolehgunaan di seluruh dunia di hotel dan banyak lagi!

Durafort

Wallpaper

kertas dinding

Kami sedang berusaha untuk menjadi jenama pilihan untuk sesiapa yang menghiasi ruang kediaman atau komersial mereka! Kami menawarkan kertas dinding berkualiti Korea dengan harga berpatutan reka bentuk yang bergaya dan kontemporari yang sesuai untuk rumah, pejabat, hotel dan banyak lagi.