2019 Kedai Terbaik Untuk Membeli Lantai Vinyl Di Malaysia

2019 Kedai Terbaik Untuk Membeli Lantai Vinyl Di Malaysia

Tertanya-tanya Di Mana Nak Beli Lantai Vinyl Di Malaysia?

Lantai Pintar Primelay menawarkan jenis lantai vinil yang berbeza, membekalkan seluruh Malaysia. Diimport terus dari Korea dan China, lantai vinil kami adalah berkualiti tinggi & dihasilkan di bawah pengawasan ketat & dari kilang vinil berpengalaman tinggi.

Sama ada ia terpaku ke bawah atau sistem klik, kami menyediakan semua jenis penyelesaian lantai vinil. Tersedia dalam 3mm, 4mm & 5 hingga 6mm sistem lantai vinil untuk dipilih. Selain membekalkan jubin vinil, kami menyediakannya perkhidmatan pemasangan di Lembah Klang, serta seluruh Malaysia untuk projek berskala besar. Kami menyediakan perkhidmatan meratakan sendiri lantai, kalis air juga untuk pengalaman lantai terbaik.

Jenis Lantai Vinyl yang kami tawarkan di Primelay Smart Flooring:

Sweet-Home-03-01-2-300x300.jpgVinyl-SPC-Flooring-Deals-Carousel-03-300x300.png

Rumah Sweet:  Sweet Home ialah pilihan lantai vinil yang paling menjimatkan daripada Primelay Smart Flooring. Ia adalah 3mm tebal dengan lapisan haus 0.1mm yang mencukupi untuk digunakan untuk aplikasi di rumah. Diimport dari Korea, jubin vinil ini melakukan kualiti yang sama seperti lantai vinil berkualiti tinggi. Satu-satunya kelemahan ialah lapisan atas adalah lebih nipis yang sesuai untuk kegunaan rumah tetapi mungkin tidak sesuai untuk kawasan lalu lintas yang sesak seperti pusat beli-belah, hotel, restoran, pejabat &, dsb.

Untuk kawasan trafik yang sesak, kami mengesyorkan lantai vinil Livinn dengan lapisan atas yang berat. Boleh didapati dengan harga yang menjimatkan, jubin lantai vinil Korea ini paling sesuai untuk sebarang kegunaan rumah di Malaysia.

Sweet Home disertakan dua saiz: 500mm x 500mm (13 keping setiap kotak, meliputi 35sqft) dan 184mm x 950mm (19 keping setiap kotak, meliputi 36sqft). Terdapat 6 pilihan warna kayu dan 2 pilihan warna marmar. Kedua-duanya adalah reka bentuk yang sangat menarik dan moden.

Kami menyediakan harga istimewa untuk kontraktor, pengedar & untuk pembelian volum tinggi sila hubungi pasukan jualan kami.

Livinn_Products_0301-1-300x300.jpgVinyl-SPC-Flooring-Deals-Carousel-07-300x300.png

Livinn: Diimport dari Korea dengan lapisan atas yang berat, lantai vinil ini kami tawarkan di seluruh Malaysia. Oleh kerana lapisan tuf warenya, livinn paling sesuai untuk Pejabat, hotel, pusat membeli-belah, Gim atau sebarang jenis kawasan lalu lintas yang padat.

Ia mempunyai ketebalan 3mm yang paling disyorkan untuk pemasangan lantai vinil gam ke bawah berbanding dengan ketebalan 2mm. Ia juga mempunyai Lapisan haus 0.3mm ketebalan yang cukup baik untuk kegunaan jangka panjang terutamanya dalam penggunaan berat. Anda boleh menemui lebih daripada 10 warna rupa kayu moden untuk dipilih. Lantai vinil LIVINN juga didatangkan dengan tekstur kayu pada permukaan, memberikan rasa yang lebih semula jadi dan memberikan keselesaan pada kaki.

Ia dijual dalam kadbod, dengan 19 keping papan vinil yang boleh meliputi ruang seluas 36 kaki persegi. Saiz papan vinil ialah 184mm x 950mm. Anda boleh menghubungi kami untuk pertanyaan volum tinggi. Kami bukan sahaja membekalkan lantai vinil, malah kami juga melakukan perkhidmatan pemasangan di sekitar Lembah Klang.

Urban-Cliq-Final-300x300.jpgVinyl-SPC-Flooring-Deals-Carousel-09-300x300.png

BANDAR CLIQ SPC: Jenama SPC Click Vinyl Flooring di Malaysia. Bandar Cliq ialah sistem lantai terapung serupa dengan lantai berlamina tetapi bahan SPC adalah kalis air sepenuhnya, sifat kalis air. Ia adalah 4mm tebal dengan lapisan haus 0.3mm, kualiti terbaik dalam kelasnya.

Boleh didapati dalam dua jenis saiz dalam bentuk papan & jubin. Jubin 310mm x 605mm terdapat dalam 14 keping setiap kotak yang boleh meliputi sehingga 28 kaki persegi. Reka bentuk tersedia dalam warna jubin seramik, marmar atau porselin. Saiz kedua ialah 183mm x 1220mm dengan 10 keping setiap kotak yang boleh meliputi sehingga 24sqft. Ini boleh didapati dalam tekstur kayu moden. Terdapat dalam 9 warna kayu & batu/marmar yang berbeza. 

Lantai SPC ini dilengkapi dengan a sistem klik, jadi tiada gam diperlukan semasa proses pemasangan. bukankah mudah? Lantai ini jauh lebih baik daripada lantai kayu berlamina sebelum ini. ia adalah Kalis air 100. Jadi jangan risau tentang kerosakan pada lantai di tempat basah dan tiada lagi anai-anai. Dapatkan lantai SPC anda sekarang! Untuk pembelian volum tinggi, anda boleh menghubungi pasukan jualan kami untuk mendapatkan harga yang lebih baik. Pemasangan disediakan atas permintaan. T&C mungkin dikenakan.

 

Lantai Vinyl/Roll: Lantai Pintar Primelay menawarkan vinil kepingan atau gulung untuk asas projek untuk pejabat, sekolah, hospital, dll. Gulungan lantai vinil Homogen kami tersedia untuk mana-mana projek di Malaysia. Tersedia dalam Ketebalan 2mm & gulungan vinil ini tersedia dalam warna yang berbeza, keperluan rawatan.

Selain itu kami juga menawarkan Ketebalan 4.5mm atau lebih tinggi gulung lantai vinil untuk lantai sukan, kegunaan pelbagai guna untuk dewan komuniti, gelanggang bola keranjang, gelanggang badminton, bola tampar atau mana-mana sukan dalaman lain, aktiviti tarian. Tersedia dalam 2 warna kayu yang berbeza, ini adalah lantai vinil yang sangat baik untuk keperluan pelbagai guna.

 

Aksesori Lantai Vinil: Kami adalah salah satu stokis terbesar untuk aksesori lantai vinil di Malaysia. Pelbagai jenis aksesori iaitu skirting, reducer, t-acuan, gam vinil, bar logam dalam stok pada harga yang lebih murah. Penyelesaian sehenti anda untuk lantai vinil & aksesori.

 

LOKASI: Tertanya-tanya bagaimana untuk membeli lantai vinil ini di Malaysia? Biar kami bimbing anda. Kami menghantar lantai vinil ke seluruh Malaysia. Ia boleh menjadi kuantiti yang kecil kepada yang besar. Cuma kos penghantaran barang yang berbeza-beza. Mod pengangkutan mungkin melalui kurier atau lori/trak.

Perkhidmatan pemasangan lantai vinil adalah terhad kepada Lembah Klang sahaja. Kita buat outstation lebih daripada 1000 kaki persegi tetapi caj luar stesen tambahan mungkin dikenakan. Mudah untuk mencari pemasangan lantai vinil di mana-mana bahagian Malaysia, jika anda masih memerlukan perkhidmatan pemasangan daripada kami, sila hubungi kakitangan jualan/perkhidmatan kami masing-masing.